Om Roze Milene

Om Roze Milene

Jeg er livsvejleder af hjertet, socialrådgiver, supervisor, mentor og begavet med en stærk intuition samt Qigong instruktør.

Jeg har i mit liv arbejdet med mange forskellige ting, men det hele faldt først rigtig på plads, da jeg blev socialrådgiver for snart 17 år siden. I det arbejde har jeg flittigt brugt min intuition og sensitivitet, dog uden at være helt bevidst om det. Jeg har altid haft en evne til at mærke mennesker fx. når jeg kom ind i et rum, så kunne jeg hurtigt fornemme, hvem der havde det godt og hvem der havde det skidt.

Den egenskab er en stor gave, og derfor fik jeg lyst til at arbejde med dette stærke redskab og tog uddannelsen som Intuitive Counselor og blev certificeret forår 2015.

Mit mål var,  at professionalisere de fornemmelser, som jeg får, så min intuition kan bruges på lige linje som en analytisk rationel indsigt.

Roze Milene

Intuitive Counselor

Uddannelsen som Intuitive Counselor har været en kæmpe øjenåbner i mit herlige skønne turbulente liv. Det har givet mig  store indsigter både for mig selv og i det hele taget universet og vores opgaver her på jorden. Det har været en gave for mig, at åbne op for den spirituelle verden, hvor der er så smukt og med mange skønne indsigter. Jeg har erfaring med skyggearbejde og clairvoyance, hvor klarføling ligger bedst for mig. Efter uddannelsen har jeg også arbejdet med englekort, som er skøn metode til at bruge sin intuition.

Jeg tror på, at vi alle har en eller anden mission som vi dels skal udføre og ikke mindst skal lære af.

Derfor har jeg fulgt mit hjerte og startet mit eget firma. Først  som Intuitive Counselor, og siden har jeg ændret det til Livsvejledning og Qigong instruktør. Det er en skøn hobby, og som ved alle nye processer sker der en udvikling – så jeg tror på en spændende fremtid med formidling af masser af god energi til både krop og sind.

Intuitive counselor - Roze Milene

Jeg bruger min veludviklede intuition til at give den bedste livsvejledning på en empatisk og healende måde, så du bliver mere bevidst om alt det, som er i dig.

Livsvejledning er for alle, som har brug for et kærligt skub ud i lyset. Hvad enten du går med en masse uopfyldte drømme, konflikter i relationer eller arbejde, så er jeg klar til at hjælpe dig. I mit arbejde som Livsvejleder vil jeg bruge min faglige erfaring som en autentisk socialrådgiver, der altid har både sin intelligens og sit hjerte med i arbejdet.  Jeg har en ekstrem veludviklet intuition. Uddannelsen har vist mig vejen til at gøre brug af mine særlige evner – nemlig hurtigt at finde ind til sagens kerne og guide mennesker videre med deres liv.

Qigong instruktør

I efterår 2017 blev jeg uddannet Qigong instruktør, hvilket har været en kæmpe oplevelser. Qigong er en blanding af yoga og mindfulness, som kan bruges af alle. Qigong er fantastisk til at finde roen og samtidig få mere energi  i krop og sind. Qigong er yderst virksom ved sygdomme og  skavanker, hvor smerterne sidder i vævet. Qigong er tillige god til at man kan mærke sig selv og gennem øvelser få åbnet for  følelser, hvor der var lukket af. Derfor skriver jeg, at Qigong er god for krop og sjæl.

At arbejde med Livsvejledning  og Qigong giver mig en stor glæde og taknemmelighed, for det er noget af det smukkeste at kunne hjælpe andre mennesker til at få nogle indsigter, som de og måske jeg kan arbejde videre med, så de kan finde den glæde og ro, som vi alle fortjener.

Det er min personlige ambition, at forsøge at bringe mere kærlighed ind i vores verden. Jeg har et ønske om, at mennesker tager flere beslutninger med hjertet.  Jeg tror, at verden ville blive et bedre sted, hvis der blev taget flere beslutninger med hjertet.  Heldigvis er der masser af skønne mennesker, som arbejder med det samme formål. Der er mange måder at få åbnet sit hjerte på, og jeg skal ikke sige hvad der er bedst. Det skal DU selv mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig – og du skal være så hjertelig velkommen. Det vil være mig en stor ære, at få lov at hjælpe DIG til at blive den bedste udgave af dig selv.

Kærligst Roze Milene