Åben dit hjerte

Åben dit hjerte

Åben dit hjerte og du vil se kærlighed overalt.

Det er ikke tilfældet, at alle mine facebook-opslag er fyldt med hjerter. Jeg tror på, at vi skal åbne vore hjerter og sende masser af kærlighed ud i verden. Jeg tror på, at vi skal bruge vores hjerter meget mere på alle områder i samfundet, fordi hjertet er vores anden hjerne – vores intuition.

Åben dit hjerte og du vil se kærlighed overalt - intuitiv rådgiver Roze Milene

Alt for mange beslutninger bliver taget OPPE i hovedet, og der bliver ikke mærket efter i hjertet – og det er en af grundene til, at vi ikke kan mærke hinanden. Vi har altid så travlt og mangler jordforbindelse, for først der kan vi mærke vores intuition optimalt. Jeg kommer helt vilkårligt til at tænke på filmen ”Pretty  woman”. Den scene hvor Julia Roberts tager skoene af Richard Gere ude i parken. Der mærker han jorden og hans rejse begynder og han begynder at kunne mærke sig selv, og åbner sit hjerte for kærligheden. Det er så smukt.

Det vi har fokus på, er det, som vi får mere af.

Så når jeg går ved stranden og vil finde hjerte-lignende-sten, så sender jeg al min energi og opmærksom til hjerte sten og så er de der.

Kærligst Roze Milene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.