Bag skyerne er himlen altid blå

Bag skyerne er himlen altid blå –

men hvis stress har overtaget, kan det være svært at tro på alt det gode, der er til os.

Hvorfor får man stress?
Hvordan kan man hjælpe sig selv?

Stress er blevet dagligdag for alt for mange mennesker. Nogle kan klare det selv og andre har brug for hjælp til at komme videre.
Alt for mange mennesker affinder sig med stress og jag, men der er behov for at tænke anderledes, før man bliver syge af stress.

”Min hypotese er, at mange får stress, fordi de ikke passer på sig selv”
Når man alt for mange gange får overskredet sine grænser uden at sige fra, så er man i risiko for stress. Alle vil rigtig gerne være ”gode” og gøre alt det, som omverdenen forventer af os. Så tilsidesætter man sig selv og egne behov. Det kan gå i korte perioder, men hvis det bliver standarden i hverdag og weekend, så er man allerede på gale veje.

Det kan være svært at sige fra både overfor familie og venner, og ikke mindst ens arbejde.

Det er udfordringen at finde balancen i det hele og øve sig på at sige fra overfor det, som ikke gavner en. Ingen kan gøre alle tilfredse hverken privat eller på arbejdspladsen. Så mit råd er – at du vælger dig selv til og bliver bedre til at sige nej. Prøv en gang at tænke lidt på dine egne handlemønstre. Prøv at tæl hvor mange gange på en dag, hvor du siger ja, men i hjertet ville du gerne sige nej. Prøv at tænk anderledes og vælg dig selv til, i stedet for at sætte dig selv til sidst som du måske plejer at gøre. Tænk med hjertet. Hvis du føler dig stresset, så er der mange muligheder for hjælp.

Jeg er  klar til på bedste vis at hjælpe dig med Livsvejledning og vi kan sammen finde nye handlemønstre, så du bedre kan mærke dig selv.
Du skal være så hjertelig velkommen i Nyborg eller på skype.

Du kan også læse om skovbadning, som også har stor effekt på stress og uro. Skovbadning – et godt middel mod stress og uro

Prisen er 455, kr. for én session incl. moms. Betalingen foregår via Mobilepay 38062 eller bankoverførsel efter aftale. Du kan kontakte mig her: https://www.rozemilene.com/kontakt/

Kærligst Roze Milene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.