DõTERRA olier

DõTERRA olier kan få englene til at synge for mig.

Jeg har altid været tiltrukket af sammenhængen mellem psyke og sygdom. For snart 3 år siden fik jeg fysisk bevis på, at Qigong kan virke helbredende og senest har jeg haft den samme oplevelse med essentielle olier fra dõTERRA.

Jeg er dybt begejstret og inspireret over den forskel disse olier kan gøre,

og jeg vil rigtig gerne give det videre.

Jeg vil gerne fortælle dig lidt om æteriske olier, som kan gøre en kæmpe forskel. Måske du allerede synes, at det er for langhåret, så prøv at vente lidt. Prøv at tænke på hvordan dufte generelt påvirker din følelsesmæssige tilstand ved dig.

  • Duften af roser – kærlighed, søde, milde tanker, som går i hjertet.
  • Duften af kanel – barndom, jul, risengrød og kanelsnegle.
  • Duften af lavendel – duftposer i sengelinned, en beroligende blomst i haven
  • Duften af pebermynte – en friskhed, mynte i mad og desserter, en hjælp til forkølelser

Jeg kunne blive ved, men der er ingen tvivl om, at dufte rører os og vores følelser og det er derfor de virker. Dufte og aromaterapi har været brugt i årevis. Derfor er det den smukkeste tanke, at vi går et skridt tilbage og tager imod de gaver naturen har til os – og bruge naturens egen medicin. DõTERRA betyder: Jordens gave.

 

Jeg har overgivet mig fuldt ud til disse skønne olier, og jeg eksperimenterer på livet løs. Det er meget overvældende den store forskel de kan gøre. Æteriske olier virker terapeutiske på krop og sind, hvor de kan medvirke til at forløse følelser og styrke dine fysiske svagheder. Allerede efter 2 sekunder er registrer hjernen duften, og efter 2 min er olien optaget i blodbanen og efter 20 min. er den ude i kroppen.

DõTERRA olier kommer eks. fra blomster, planter, bark og frøskaller. Grundlaget i hele produktionen er en smuk kultur med bæredygtighed og hele fremgangsmåden sker med stor omsorg for producenterne og deres familier. Der er ansat et globalt netværk, som kender til processen af at dyrke planter til æteriske olier ned til mindste detalje. De sikrer, at planten behandles rigtigt og at den høstes på det rette tidspunkt – så den er så virksom og ren som muligt.

Æteriske olier fra dõTERRA er et fantastisk redskab, som kan bruges alene eller sammen med anden behandling. Jeg oplever, at disse olier kan ændre både min fysiske og min psykiske tilstand, og som en moden erfaren ”pige” må jeg indrømme, at det er meget overvældende men på en yderst positiv og nærmest magisk måde.

Det ligger mig meget på sinde, at få udbredt viden om disse olier til så mange som muligt og målet er, at medicinskabet bliver fyldt med dõTERRA olier i stedet for en masse kemi. Når du indtager olier, så går de ind og arbejder med årsagen til dine udfordringer, hvor medicin går ind og fjerner smerten men ikke årsagen. Det hænger så smukt sammen med min indstilling til socialt arbejde, hvor jeg gerne ser, at man går bag om udfordringerne i stedet for at symptombehandle. Der er altid en årsag, som der skal kikkes på uanset hvad.

Hvis du er interesseret i at høre mere om olierne, så kontakt mig via facebook eller min hjemmeside: www.rozemilene.com/kontakt. Du kan bestille og købe olierne hos mig, eller jeg kan være behjælpelig med at du får dit eget indkøbsnr., så du selv kan handle og få mere rabat på olierne. Jeg afholder også workshops i privat regi, men i det nye år vil der også blive offentlige olieevents.

Både Qigong og essentielle olier kan give balance i krop og sind – et smukt og naturligt samspil. Derfor er det et af mine mål i 2020, at arbejde med Qigong og essentielle olier både sammen og hver for sig.

Tak fordi du læste med og skriv endelig hvis du har spørgsmål.

Kærligst Roze Milene

Hvis du ønsker dit eget indkøbsnummer eller indgang, så kan du trykke på nedenstående link, og jeg skal gerne guide dig igennem.

Du kan kontakte mig her: Kontakt

På forhånd tak.

SIGN UP