Englekort er en kærlig vejledning

Englekort er en kærlig vejledning.

Jeg bliver tit spurgt, hvad er der med de englekort? Mange er nysgerrige, og samtidig lidt bange for at virke for interesseret. Men tro mig – det er helt og aldeles ufarligt.

Englekort er et fantastisk værktøj, som kan bruges af alle, som ønsker svar på en udfordring. Det fungerer ikke, som et direkte svar, men det er et redskab som kan guide eller bekræfte dig i, hvilken vej du skal ift. til en bestemt udfordring. Det er en slags intuitiv guidning, hvor du trækker de kort du føler for. Et englekort vælges intuitivt. Forud for valg af kort, kan man have en bestemt intention feks. om man er på rette vej eller der er noget der skal arbejdes med eller man bare ønsker en lille vejledning fra sine engle.

Min brug af englekort.

Personlig bruger jeg tit englekort til at guide mig, når jeg er i tvivl om, hvad der er godt for mig. Jeg bruger englekort som et supplement til mine samtaler, men det er helt frivilligt. Det virker jo heller ikke, hvis man ikke ønsker det inderst inde.

Englekort i forbindelse med en samtale

For nogle måneder siden havde jeg en samtale med en ung pige, som havde store udfordringer på flere områder. Det blev en lang samtale, og da vi skulle afslutte, bad hun om, at hun måtte trække englekort. Under samtalen stod det klart for mig, at hun skulle arbejde med 3 ting, som hun skulle have fokus på, for at komme i en god udvikling igen.

Jeg anbefalede hende at trække 3 kort. Da jeg vendte kortene – kunne jeg have danset og sunget af glæde – fordi de 3 kort hun trak, var nøjagtigt de tre punkter, som jeg tidligere havde fremlagt.

Jeg forsøgte at holde facaden, men jeg var så glad og taknemmelig, så jeg næsten ikke kunne være i det. Jeg synes, at det var så skønt for den unge pige, at få denne oplevelse. Samtidig var jeg så taknemmelig over, at jeg fik denne påmindelse om, hvad jeg er god til. Så da pigen var gået, måtte jeg lave en lille glædes-dans.

En god oplevelse og et kærligt spark oppefra.

Jeg har masser af gode oplevelser med at trække englekort, og jeg er vild med det. Englekort virker som et kærligt spark oppefra, og du trækker kortet rent intuitivt. Det er en metode til at modtage guddommelige budskaber og hjælpe og guide os gennem livet.

Jeg håber I får lyst til at kommentere og fortælle om jeres oplevelser.

Hvis du brug for at vide mere eller du har brug en samtale hos mig om dine udfordringer, kan du kontakte mig på denne side: https://www.rozemilene.com/kontakt/ eller via min facebookside.

Tak fordi du læste med og husk at like min facebook side, hvis du kunne lide oplægget.

Kærligst Roze Milene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.