Foredrag

Dynamisk foredrag for medarbejdere indenfor socialt arbejde.

Jeg tilbyder dynamisk foredrag om personaleudvikling for medarbejdere indenfor socialt arbejde, hvor der er fokus på at fremme arbejdsglæden og mindske konfliktniveauet. Jeg har 18 års erfaring indenfor kommunal socialrådgivning og kender til mange aspekter i arbejdet og de mange udfordringer, som er kommet for at blive.

Mine foredrag handler ikke så meget om teorier og analyser af disse, men jeg har fokus på, hvordan vi bruger teorierne i praksis. Alle har en stor viden om mange forskellige ting, som jeg rigtig gerne vil have i spil og sætte en handling i gang.

Det er essensen af mine foredrag og med et strøg af humor. Jeg taler om arbejdsglæde, projektioner, skyggearbejde og dramatrekanten med offer, krænker og frelser rollen. Jeg holder meget af dramatrekanten, for vi er der alle og hele tiden bevæger vi os rundt i den. Når man bliver klar over vores egen rolle – så bliver det interessant.

Essensen af foredraget er bla., at medarbejderne får fokus på den store indflydelse, de selv har på deres arbejde. Det er meget lærerigt, at når der arbejdes med egne refleksioner og samtidig bliver mere lyttende. Det vil give en langt større arbejdsglæde og meget bedre resultater. Men det er hårdt arbejde, og derfor skal humoren ind over. Det er samtidig vigtigt at finde balancen i arbejdet, og få fokus på hvordan hverdagen og arbejdsglæden kan holdes intakt.

Eks. på et oplæg kunne være:

Hvorfor er jeg stresset?

Hvordan får jeg en bedre hverdag og mere arbejdsglæde ?

Nogle mennesker får mig helt op i det røde felt, hvad gør jeg ?

Jeg føler ikke jeg kommer nogen vegne med mit sociale arbejde ?

Pris pr. time 950, – kr. incl. moms. Kontakt