Hvad kan Qigong gøre for diskusprolapser eller ondt i leddene ?

Hvad kan Qigong gøre for diskusprolapser eller ondt i leddene?

(Qigong udtales tji-gong)

Her kan jeg tale af personlig erfaring. Qigong gjorde store underværker for mig, da jeg var syg af diskusprolapser i 2016. Det er en skånsom træning, som er super effektivt. Qigong kan sammenlignes med Yoga og Tai chi, men hvor det hele foregår i et meget roligere tempo. Bliv ikke skræmt – for der er ingen spark i Qigong, og man skal heller ikke sidde i udfordrende stillinger med fødderne bag hovedet. Øvelserne foregår oftest stående, og man af øvelserne kan også foretages siddende.

Vil du læse mere om mine udfordringer og erfaringer med diskusprolapser, så kan du læse mit blogindlæg her:  https://www.rozemilene.com/smage-sin-egen-medicin/

Din krop er energi, hvis du giver den kærlighed. Det kan svært i en travl hverdag, men hvis du ikke passer på dig selv, så kommer regningen. Så gør noget godt for dig selv både fysisk og psykisk. Vi er alle så meget oppe i hovedet, at vi forsømmer og glemmer vores krop, og vi kan jo heller bygge huse uden fundament. Så tænk kroppen ind – det lønner sig. Qigong er fantastisk til at give både fysisk og følelsesmæssigt velvære, fordi det forbinder krop og sjæl. Du får sendt energi rundt i kroppen og du lærer at bruge din vejrtrækning på en god måde.

Qigong føles behageligt og giver velvære. Min oplevelser var bla., hvorfor var jeg dog ikke kommet i gang for mange år siden? Ja – det var nok en grund til – jeg var ikke klar og jeg kendte ikke til Qigong. Nu er jeg meget taknemmelig for, at Qigong er kommet ind i mit liv. Det gav mig også stof til eftertanke, at der var flere på uddannelsen, som havde forskellige diagnoser som eks. fibromyalgi, slidgigt og andet –  og hvor Qigong også var virksomt. Nogle gange kan smerter være en gave og et skub til, at der er noget der skal kikkes på, uanset hvor hårdt det føles.

Så giv din krop en chance og lad ikke dit hoved stoppe dig.

Jeg opstarter nyt hold på Helsteinstituttet tirsdag kl. 18 – 19 året ud med opstart 25.8.20., og workshop på vej.

 

Jeg tilbyder altid individuel Qigong undervisning evt. sammen med Intuitiv rådgivning, da smerter også kan være forbundet med en følelsesmæssig tilstand .

 

Jeg tilbyder  undervisning af Qigong til virksomheder, firmaer og andre interesserede – kontakt mig og få et godt tilbud, så vi sammen kan højne sundheden i din virksomhed. 

Send mig en besked eller mail og vi kan aftale nærmere.

Husk at like min facebookside, så du kan blive opdateret omkring både Qigong og Intuitiv rådgivning.

Kærligst Roze Milene

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.