Jeg tilbyder

Jeg tilbyder Qigong undervisning, Intuitiv rådgivning & Doterra olier.

Mere information under fanerne.

 

Qigong (udtale tji-gong) er en tusind år gammel kinesisk motionsform i stil med yoga, men øvelserne kræver ikke samme smidighed som visse former for yoga. Qigong har en positiv effekt både fysisk og psykisk, og er god til at dæmpe stress og skabe indre ro og mere energi. Læs mere her: Qigong

Intuitiv rådgivning er en blanding af terapi, coaching og rådgivning, hvor jeg bruger min stærke intuition, faglighed, følelsesmæssig intelligens til at få dine talenter i spil. Jeg har fået gave, som gør, at jeg hurtigt kan ser andre menneskers potentiale. Læs mere her: Intuitiv rådgivning

 

 

Følg med på min facebook side.

Kontakt mig her.

intuitiv rådgiver Roze Milene

Intuitiv rådgiver Roze Milene