Jeg tilbyder

Jeg tilbyder Supervision, intuitiv rådgivning, foredrag samt Qigong undervisning.

Mere information under fanerne.

 

Supervision for de, som arbejder med mennesker, hvor formålet er gennem supervision at give medarbejderne de bedste forudsætninger for en god trivsel og engagement samt forebygge stress.Læs mere her: Supervision

Intuitiv rådgivning er en blanding af terapi, coaching og rådgivning, hvor jeg bruger min stærke intuition, faglighed, følelsesmæssig intelligens til at få dine talenter i spil. Jeg har fået gave, som gør, at jeg hurtigt kan ser andre menneskers potentiale. Læs mere her: Intuitiv rådgivning

Foredrag har det formål at få mere energi til arbejdet og forebygge stress. Det foregår med et humoristisk og positivt islæt, hvor jeg også arbejder og prikker lidt til de personlige kompetencer. Det handler ikke om teorier, men hvordan vi får vi får handlet på alt vores fantastiske viden. Læs mere her: Foredrag

Qigong (udtale tji-gong) er en tusind år gammel kinesisk motionsform i stil med yoga, men øvelserne kræver ikke samme smidighed som visse former for yoga. Qigong har en positiv effekt både fysisk og psykisk, og er god til at dæmpe stress og skabe indre ro og mere energi. Læs mere her: Qigong

 

 

Følg med på min facebook side.

Kontakt mig her.

intuitiv rådgiver Roze Milene

Intuitiv rådgiver Roze Milene