Mød mennesker med hjertet forrest

De fleste ser kun det ydre af de mennesker vi møder på vores vej, og vi glemmer hvilken rigdom der er i mennesker.  I mødet med mennesker er det oftest hjernen der styrer – tænk hvis vi alle kunne møde andre mennesker med hjertet.  Hjernen sender os så mange signaler og advarsler, at vi ofte glemmer at mærke efter. Vi glemmer at føle.

Jeg havde en fantastisk oplevelse for tid siden under en gå tur. Jeg har min egen rute gennem skov og hjem langs stranden. Ved min tur langs strandkanten ser jeg en ældre herre sidde på ”min” sten, hvor jeg plejer at sidde og meditere og lytte til havets klukken.

Da jeg nærmede mig stenen smiler jeg til den fremmede og går mod vejen. Han rejser sig og kommen hen imod mig. Det er en ældre herre, som tydeligvis stammer fra et fremmed land langt væk. Han rækker noget frem mod mig, og det er en flødekaramel. Jeg takker nej, men han insisterer. Jeg smiler og tager imod og takker. Han lyser op og bliver glad og nu tager han en blomme op af lommen, som jeg også skal have. Jeg takker nej, men han er stadig meget insisterende, så jeg tog blommen og takkede. Jeg smilede til ham og han smilede tilbage. Så tilbød han mig en banan, men dette måtte jeg afslå. Så grinede vi begge, og så tog han udenom mig og kyssede mig på begge kinder. Vi smilede til hinanden og jeg gik hjemad med et smil på læben og smågrinende og vinkede til ham. Jeg plejer jo ikke at stå og kindkysse med fremmede mænd på stranden.

Et møde næsten uden ord – men en smuk og sjov oplevelse.

Jeg synes det var en skøn oplevelse, som gjorde mig glad, men samtidig kunne jeg godt mærke, at jeg i starten var en smule skeptisk, og spekulerede på hans motiver, men heldigvis tog hjertet over og jeg kunne mærke en god sjæl.

Så mit budskab er – tænk med hjertet – alle har et kærligt hjerte, men nogen har af forskellige årsager lukket ned. Jeg vil ønske, at alle ville udfordre sit ego/hoved og mærke efter i sit hjerte.

Ønsker dig en skøn dag – hvor du går med hjertet forrest.

Kærligst Roze Milene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.