Om Roze Milene

Om Roze Milene

Jeg er Supervisor, Intuitiv rådgiver, foredragsholder samt  Qigong instruktør.

Min faglige baggrund:

Jeg er er uddannet socialrådgiver med 18 års erfaring i dette felt, hvor jeg altid har arbejdet med børn og unge. 16 år som aktiv socialrådgiver og ca. 2 år som teamleder. Mit hjerte har altid banket for børn og unge, og ikke mindst de unge hårde kriminelle, som jeg har arbejdet med i 15 år, hvor jeg også har siddet i Samrådet i årevis og de sidste 2 år som formand for Samrådet for unge kriminelle på Fyn og øerne.

En erfaring, som jeg også vil fremhæve er mit arbejde som projektleder for Boksegrupper med unge kriminelle, hvor de fik fysiske aktiviteter samtidig med de modtog psykoterapi. Det var enestående oplevelse, at arbejde med mentalisering ift. unge hårde kriminelle.

Jeg har i 2008 taget en uddannelse som superviser, som jeg har holdt vedlige i forskellige fora. Derfor er det mig en stor glæde nu, at kunne tilbyde Supervision til de, som arbejder med mennesker. Jeg går altid hjertets vej, og jeg vil glæde mig til at skabe positive forandringer gennem supervisionen. Det er tillige min hensigt gennem supervisionen at hjælpe medarbejderene til at forebygge og håndtere stress, så både medarbejdere og arbejdsplads er i balance.

Læs mere om supervision her: Supervision   

Roze Milene

Intuitive Counselor

I 2015 tog jeg uddannelsen som intuitive counselor. Uddannelsen var en stor gave,som gav mig mange indsigter. Jeg arbejdede bla. med Clairvoyance, kanalisering og skyggearbejde. I  forhold til Clairvoyancen er det klarføling, som er min spidskompetence – dvs. evnen til at læse og mærke andre mennesker og deres følelser.

Mit mål  med uddannelsen som Intuitive Counselor var,  at professionalisere de fornemmelser, som jeg får, så min intuition kan bruges på lige linje som en analytisk rationel indsigt.

Jeg tror på, at vi alle har en eller anden mission, som vi skal udføre og lære af. Efter denne uddannelse  fulgte jeg mit hjerte og startet mit eget firma, med Supervision, Intuitiv rådgivning, foredrag og Qigong, som nu er mit fuldtidsarbejdet.

Intuitive counselor - Roze Milene

Intuitiv rådgivning.

Intuitiv rådgivning er for alle, som har brug for et kærligt spark ift. både personlige og private udfordringer. Min tilgang til Intuitiv rådgivning er en blanding af coaching, terapi og intuition og altid med hjertet forrest.  Hvad enten du går med en masse uopfyldte drømme, konflikter i relationer eller arbejde, så er jeg klar til at hjælpe dig. I mit arbejde som Intuitiv rådgiver vil jeg bruge min faglige erfaring, hvor jeg altid har både intelligens og hjerte med i arbejdet.  Jeg har en ekstrem veludviklet intuition. Uddannelsen som Intuitive Counselor har vist mig vejen til at gøre brug af mine særlige evner – nemlig hurtigt at finde ind til sagens kerne og guide mennesker videre med deres liv.  Jeg bruger min veludviklede intuition til at give den bedste rådgivning på en empatisk og healende måde, så du bliver mere bevidst om alt det, som er i dig. Læs mere her: Intuitiv rådgivning

Alle mennesker har masser af “guld” i sig, og det vil jeg elske at finde frem.

Foredrag

Mine foredrag har det formål at få mere energi til arbejdet og forebygge stress. Det foregår med et humoristisk og positivt islæt, hvor jeg også arbejder og prikker lidt til de personlige kompetencer. 
Uanset om jeg holder foredrag på et opholdssted eller UCL, så er det overordnede formål, at få medarbejderne til at gå opløftet derfra, og de samtidig har fået noget med, som de kan bruge i arbejdet. 
Mine foredrag handler ikke så meget om teorier og analyser af disse, men jeg har fokus på, hvordan vi bruger teorierne i praksis. Alle har stor viden om mange forskellige ting, som jeg rigtig gerne vil have i spil og sætte en handling igang. Jeg har altid interesseret mig  for personlig udvikling, og det vil nok fortsætte resten af livet. Det er ufattelig vigtigt med arbejdsglæde, fordi vi tilbringer en stor af vores liv på at arbejde. Det skal føles godt, og vi skal finde balancen. Det har medarbejderne selv indflydelse på, og det vil jeg gerne gøre opmærksom på. Læs mere her: Foredrag

Qigong instruktør

I efterår 2017 blev jeg uddannet Qigong instruktør, hvilket har været en kæmpe oplevelse. Qigong er kinesiske helsebevægelser, som er en slags blanding af yoga og mindfulness, som kan bruges af alle. Øvelserne er behagelige og utrolig virksomme. Qigong er fantastisk til at finde roen og samtidig få mere energi  i krop og sind. Qigong er yderst virksom ved sygdomme og  skavanker, hvor smerterne sidder i vævet. Qigong er tillige god til at man kan mærke sig selv og gennem øvelser få åbnet for  følelser, hvor der var lukket af. Derfor skriver jeg, at Qigong er godt for krop og sjæl. Læs mere her: Qigong

 

At arbejde med Supervision, Intuitiv rådgivning, foredrag og Qigong giver mig en stor glæde og taknemmelighed. Det er noget af det smukkeste at kunne hjælpe andre mennesker til at få nogle indsigter, som kan flytte dem til et bedre sted, så de kan finde den glæde og ro, som vi alle fortjener. Yderligere er Qigong for mig det, som binder det hele sammen, så vi kan blive hele mennesker. 

Det er min personlige ambition, at forsøge at bringe mere glæde og kærlighed ind i vores verden. Jeg har et ønske om, at mennesker tager flere beslutninger med hjertet.  Jeg tror, at verden ville blive et bedre sted, hvis der blev taget flere beslutninger med hjertet.  Heldigvis er der masser af skønne mennesker, som arbejder med det samme formål. Der er mange måder at få åbnet sit hjerte på, og jeg skal ikke sige hvad der er bedst. Det skal DU selv mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig – og du skal være så hjertelig velkommen. Det vil være mig en stor ære, at få lov at hjælpe DIG til at blive den bedste udgave af dig selv.

Kærligst Roze Milene