Om Roze Milene

Om Roze Milene

Jeg er Supervisor og Livsvejleder med hjertet forrest og begavet med en stærk intuition samt Qigong instruktør.

Supervision

Jeg er er uddannet socialrådgiver og supervisor med 18 års erfaring i dette felt. Jeg har stor erfaring med unge kriminelle, og jeg har altid været meget engageret  og kreativ i udførelse af arbejdet.

Derfor er det mig en stor glæde nu, at kunne tilbyde Supervision til de, som arbejder med mennesker. Jeg er nu hjertets vej, og jeg vil glæde mig til at skabe positive forandringer gennem supervisionen.

Det er tillige min hensigt gennem supervisionen at hjælpe medarbejderene til at forebygge og håndtere stress, så både medarbejdere og arbejdsplads er i balance.

Læs mere om supervision her: Supervision

 

Roze Milene

Intuitive Counselor

I 2015 tog jeg uddannelsen som intuitive counselor. Uddannelsen var en stor gave,som gav mig mange indsigter. Jeg arbejdede bla. med Clairvoyance, kanalisering og skyggearbejde. I  forhold til Clairvoyancen er det klarføling, som er min spidskompetence – dvs. evnen til at læse og mærke andre mennesker og deres følelser.

Mit mål var,  at professionalisere de fornemmelser, som jeg får, så min intuition kan bruges på lige linje som en analytisk rationel indsigt.

Jeg tror på, at vi alle har en eller anden mission som vi dels skal udføre og ikke mindst skal lære af.

Efter denne uddannelse  fulgte jeg mit hjerte og startet mit eget firma, med Supervision, Livsvejledning og Qigong, som nu den 11.11.2018 er mit fuldtidsarbejdet. 

Intuitive counselor - Roze Milene

Livsvejledning.

Jeg bruger min veludviklede intuition til at give den bedste livsvejledning på en empatisk og healende måde, så du bliver mere bevidst om alt det, som er i dig.

Livsvejledning er for alle, som har brug for et kærligt skub ud i lyset. Hvad enten du går med en masse uopfyldte drømme, konflikter i relationer eller arbejde, så er jeg klar til at hjælpe dig. I mit arbejde som Livsvejleder vil jeg bruge min faglige erfaring, hvor jeg altid har både intelligens og hjerte med i arbejdet.  Jeg har en ekstrem veludviklet intuition. Uddannelsen som Intuitive Counselor har vist mig vejen til at gøre brug af mine særlige evner – nemlig hurtigt at finde ind til sagens kerne og guide mennesker videre med deres liv. Alle mennesker har “guld” i sig, og det vil jeg elske at finde frem.

Qigong instruktør

I efterår 2017 blev jeg uddannet Qigong instruktør, hvilket har været en kæmpe oplevelse. Qigong er kinesiske helsebevægelser, som er en slags blanding af yoga og mindfulness, som kan bruges af alle. Øvelserne er behagelige og utrolig virksomme. Qigong er fantastisk til at finde roen og samtidig få mere energi  i krop og sind. Qigong er yderst virksom ved sygdomme og  skavanker, hvor smerterne sidder i vævet. Qigong er tillige god til at man kan mærke sig selv og gennem øvelser få åbnet for  følelser, hvor der var lukket af. Derfor skriver jeg, at Qigong er godt for krop og sjæl.

At arbejde med Supervision, Livsvejledning og Qigong giver mig en stor glæde og taknemmelighed. Det er noget af det smukkeste at kunne hjælpe andre mennesker til at få nogle indsigter, som kan flytte dem til et bedre sted, så de kan finde den glæde og ro, som vi alle fortjener. Yderligere er Qigong for mig det, som binder det hele sammen, så vi kan blive hele mennesker. 

Det er min personlige ambition, at forsøge at bringe mere glæde og kærlighed ind i vores verden. Jeg har et ønske om, at mennesker tager flere beslutninger med hjertet.  Jeg tror, at verden ville blive et bedre sted, hvis der blev taget flere beslutninger med hjertet.  Heldigvis er der masser af skønne mennesker, som arbejder med det samme formål. Der er mange måder at få åbnet sit hjerte på, og jeg skal ikke sige hvad der er bedst. Det skal DU selv mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig – og du skal være så hjertelig velkommen. Det vil være mig en stor ære, at få lov at hjælpe DIG til at blive den bedste udgave af dig selv.

Kærligst Roze Milene