Om Roze Milene

Om Roze Milene

Jeg er Qigong instruktør, Intuitiv rådgiver, Supervisor & Foredragsholder.

Qigong instruktør:

I 2017 blev uddannet som Qigong instruktør, hvilket har været en fantastisk rejse, som binder det hele sammen.

Det udtales tji-gong og det er en slags stående mindfullnes, som er kinisiske helseøvelser, som udføres i langsomt tempo og alle kan deltage.

Øvelserne er behagelig og utrolig virksomme. Det er god metode til at finde roen og samtidig får mere energi. Qigong er yderst virksom ved sygdomme og skavanker, hvor smerterne sidder i vævet. Qigong er tillige god til, at man kan mærke sig selv og komme ned i kroppen og få mere jordforbindelse.

Læs mere om Qigong her:Qigong  

Roze Milene

Intuitive Counselor

I 2015 tog jeg uddannelsen som intuitive counselor. Uddannelsen var en stor gave, som gav mig mange indsigter. Jeg arbejdede bla. med meditation, clairvoyance, kanalisering og skyggearbejde. I  forhold til Clairvoyancen er det klarføling, som er min spidskompetence – dvs. evnen til at læse og mærke andre mennesker og deres følelser.  Læs mere om Intuitiv rådgivning her:Intuitiv rådgivning

Mit mål  med uddannelsen som Intuitive Counselor var,  at professionalisere de fornemmelser, som jeg får, så min intuition kan bruges på lige linje som en analytisk rationel indsigt.

Efter denne uddannelse  fulgte jeg mit hjerte og startet mit eget firma med  Intuitiv rådgivning, Supervision & foredrag, og senere kom Qigong til.

Intuitive counselor - Roze Milene

At arbejde med Qigong, Intuitiv rådgivning, Supervision og foredrag giver mig en stor glæde og taknemmelighed. Det er noget af det smukkeste at kunne hjælpe andre mennesker til at få nogle indsigter, som kan flytte dem til et bedre sted, så de kan finde den glæde og ro, som vi alle fortjener. Yderligere er Qigong for mig det, som binder det hele sammen, så vi kan blive hele mennesker. 


Min socialfaglige baggrund:

Jeg er er uddannet socialrådgiver med 18 års erfaring i dette felt, hvor jeg altid har arbejdet med børn og unge. 16 år som aktiv socialrådgiver og ca. 2 år som teamleder. Mit hjerte har altid banket for børn og unge, og jeg har altid arbejdet med helhedssyn, fordi jeg tror på, at vi skal se bagom udfordringerne.

I 2008 tog jeg en uddannelse som supervisor, som jeg har holdt vedlige i forskellige fora. Derfor er det mig en stor glæde nu, at kunne tilbyde Supervision til de medarbejdere, som arbejder med mennesker. Jeg går altid hjertets vej, og jeg vil skabe positive forandringer gennem min supervision også med det formål at samle fagligheden og de personlige kompetencer, så medarbejderne fremstår stærkest muligt. Jeg arbejder også med forebyggelse og håndtering af stress gennem supervision. Det er vigtigt at for alle parter, at både medarbejdere og arbejdsplads er i balance på alle måder.

Læs mere om supervision her: Supervision   

Det er min personlige ambition, at forsøge at bringe mere glæde og kærlighed ind i vores verden. Jeg har et ønske om, at mennesker tager flere beslutninger med hjertet.  Jeg tror, at verden ville blive et bedre sted, hvis der blev taget flere beslutninger med hjertet.  Heldigvis er der masser af skønne mennesker, som arbejder med det samme formål. Der er mange måder at få åbnet sit hjerte på, og jeg skal ikke sige hvad der er bedst. Det skal DU selv mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig – og du skal være så hjertelig velkommen. Det vil være mig en stor ære, at få lov at hjælpe DIG til at blive den bedste udgave af dig selv.

Kærligst Roze Milene