Undervisning i Qigong

Undervisning i Qigong med Roze Milene

NYT hold 23.8.20 Helseinstituttet Nyborg – kl. 18-19

 

Undervisning for virksomheder, firmaer, kommuner, erhvervsledere m.m.

Til virksomheder, kommuner og firmaer tilbydes en workshop på 1½ timer eller 1 times undervisning.

Workshop er 1½ time,  hvor der er god introduktion til Qigong. Prisen er 1450,- kr. for en workshop. Der er min. 1 times  aktiv undervisning og lidt teori samt en lille stående meditation.

Undervisning er af 1 times varighed og prisen er 950, – kr. Der er aktiv undervisning samt en kort stående meditation.

Qigong er fantastisk til at forebygge eller lette arbejdsrelaterede skader på eks. skulder og nakke. Qigong er for alle, og det er en god skånsom måde at træne sin krop på, hvor man samtidig får ro i kroppen og giver slip på stress og jag. jeg kommer selvfølgelig gerne og fortæller om mit arbejde med Qigong og de gode resultater, som man kan opnå.  Kontakt

Qigong er behagelige og virksomme helsebevægelser med stor effekt.

Undervisning for enkeltpersoner. 

Undervisning for enkeltpersoner som kunne tænke sig at prøve Qigong. Så hvis du har lyst til at prøve Qigong, men ikke har lyst til at deltage i holdtræning, så er dette noget for dig. Du  får en time, hvor det kun handler om dig og dine behov. Du kan eks. sende mig en mail med et par linjer om, hvad du er mest udfordret med fysisk, og jeg vil tilrettelægge programmet efter dine ønsker. Qigong afsluttes altid med en meditation. 

Det kan være i lokaler, som jeg fremlejer, hos mig eller privat efter aftale. Prisen for en times undervisning 500, – kr. incl. moms. excl. kørsel. Kontakt mig her for en god aftale Kontakt

Qigong hold på Helseinstituttet

Nyt  hold starter 25.8.2020 – kl. 18-19.

Alle kan deltage og prisen er 60 kr. for enkelte timer og 200 kr. for en måned. Der tilbydes tillige en gratis prøvetime.

Du kan deltage uanset alder dog over 18 år eller køn, og der anbefales løst tøj samt en vandflaske. Tilmelding her på siden eller via besked facebook eller telefonisk: 21353828.

 

Du kan læse mere om Qigong her: https://www.rozemilene.com/qigong/ – samt her:
https://www.rozemilene.com/hvad-kan-qigong-goere-diskusprol…/

Giv dig selv en dejlig gave med Qigong, og du vil hurtig mærke forskel på både krop og sind.

 

Kærligst Roze Milene.