Undervisning i Qigong samt VIP-aftaler

Undervisning i Qigong med Roze Milene

Der er pt. tirsdagshold kl. 18-19 i Nyborg hos Kitt’s, Lystbådevej 12.

Det er et lille hold på max. 10 personer, og der er få ledige pladser tilbage. Undervisningen foregår stående og afsluttes med en lille stående meditation. Det foregår i butikken, og der er både plads til ro og fordybelse men også til en god latter og skøn Qigong med gode stræk, hvor alle kan være med. Løs påklædning anbefales og priser pr. time er  50 kr. Tilmelding sker via Facebook, hvor der annonceres på siden: Roze Milenes Univers eller ved mail på hjemmesiden.

Du skal være hjertelig velkommen.

VIP-aftaler – undervisning for enkeltpersoner.

En VIP-aftale er, hvis der er en enkeltpersoner som kunne tænke sig at prøve Qigong. Så hvis du har lyst til at prøve Qigong, men ikke har lyst til at deltage i holdtræning, så er dette noget for dig. Du  får en time, hvor det kun handler om dig og dine behov. Du kan eks. sende mig en mail med et par linjer om, hvad du er mest udfordret med fysisk, og jeg vil tilrettelægge programmet efter dine ønsker. Qigong afsluttes altid med en meditation. 

Det kan være i lokaler, som jeg fremlejer, hos mig eller privat efter aftale. Prisen for en times undervisning 500, – kr. incl. moms. excl. kørsel. Kontakt mig her for en god aftale Kontakt

Du kan læse mere om Qigong her: https://www.rozemilene.com/qigong/ – samt her:
https://www.rozemilene.com/hvad-kan-qigong-goere-diskusprol…/

Giv dig selv en dejlig gave med Qigong, og du vil hurtig mærke forskel på både krop og sind.

Qigong er behagelige og virksomme helsebevægelser med stor effekt

VIP -aftaler til virksomheder og firmaer

Til virksomheder, kommuner og firmaer tilbydes en workshop på 1½ timer, hvor der er god introduktion til Qigong. Prisen er 950,- kr. for en workshop. Der er min. 1 times  aktiv undervisning og lidt teori samt en lille stående meditation. Qigong er fantastisk til at forebygge eller lette arbejdsrelaterede skader på eks. skulder og nakke. Qigong er for alle, og det er en god skånsom måde at træne sin krop på, hvor man samtidig får ro i kroppen og giver slip på stress og jag. jeg kommer selvfølgelig gerne og fortæller om mit arbejde med Qigong og de gode resultater, som man kan opnå.  Kontakt

Qigong kan hjælpe med at finde balancen i livet både fysisk og psykisk og få mere overskud i hverdagen til gavn for alle.

Kærligst Roze Milene.