Intuitiv rådgivning

Intuitiv rådgivning – 1:1 sessioner

Sessionen foregår én til én på min bopæl i Nyborg, hvor vi også kan “Walk and talk”, mens vi går i skoven eller ved vandet – eller vi kan hæve os over geografien via Skype/Hangout eller facetime.

Intuitiv rådgivning er en blanding af terapi, coaching og rådgivning. Jeg bruger mit hjerte, min stærke intuition og min følelsesmæssige intelligens med det formål, at få dine talenter i spil – så du kan blive den bedste udgave af dig.

Intuitiv rådgivning er eksempelvis til dig, som er:

  • Udfordret med stress, tankemylder, skilsmisse, ensomhed, familiedramaer eller andet. 
  • Sidder  fast i gamle handlingsmønstre, som ikke gavner dig 
  • Mentalt fastlåst af forskellige problematikker
  • Savner ro og overblik
  • Ønsker mit intuitive blik på at du kan blive set, hørt og forstået, som det fantastiske menneske du er.

Jeg har en uddannelse som Intuitive Counselor, og jeg føler mig meget draget mod det intuitive. Jeg kan godt lide at have benene på jorden og hovedet i himlen. Det giver mig en klarhed, som jeg kan bruge i alt mit arbejde.

Jeg ser hurtigt andre mennesker potentiale, og jeg elsker at give mennesker et kærligt skub. Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte mig  hvis du har spørgsmål omkring mit arbejde eller måske ønsker at booke en session, hvor vi kan få dine potentialer kan komme i spil eller arbejde med andre udfordringer.

Tænk med hjertet og gå altid med hjertet forrest.

En session varer ca. 50 min. og kan foregå i tidsrummet 9-20 på hverdage og 10-17 på lørdage.

Prisen er 500, kr. for én session, og 5 sessioner koster 2250 kr. og priserne er incl. moms. Betalingen foregår via Mobilepay  38062 eller bankoverførsel efter aftale. Du kontakte mig her: Kontakt 

Kærligt Roze Milene