Supervision samtaler

Supervision af medarbejdere indenfor socialt arbejde.

Jeg tilbyder supervision til medarbejdere indenfor socialt arbejde. Det er min hensigt, at give medarbejderne den fornødne guidning og udvikling til at klare de mange udfordrende opgaver i en travl verden med mange krav.

Jeg vil gennem energiskabende supervision give medarbejdere de bedste forudsætninger for en god trivsel og engagement og sidst men ikke mindst forebygge stress. Supervision er en af metoderne til at forebygge stress, fordi det er vigtigt, at “få taget luften af ballonen”. Både arbejdslivet og privatlivet er fyldt med udfordringer, og derfor er det vigtigt at få placeret tingene og tankerne de rigtige steder hen. Hvad kan man gøre noget ved, og hvad kan man ikke gøre noget ved ? Det er vigtigt at finde en god balance i relationer både i arbejdet og på arbejdspladsen.

Jeg kommer med god positiv energi og medarbejderne får en supervisor, som virkelig forstår deres arbejdsområde og de specifikke udfordringer.

Supervision er en samtale mellem professionelle, hvor udgangspunktet er den faglige praksis. Formålet er, at en gruppe får supervision til både faglige og sociale udfordringer på arbejdspladsen. Der er også mulighed for enkel supervision, hvis en medarbejder er udfordret på arbejdspladsen. Supervision kan eks. handle om faglighed, borgerkontakt, trivsel, udvikling og samarbejde. Supervision

1-3 timer efter aftale.

Anbefalet deltagere max. 6-8 personer.

Pris pr. time: 950,- kr. incl. moms. Link: Kontakt  

Kærligst Roze Milene