Supervision

Supervision

Jeg tilbyder energi-skabende supervision til fagpersoner, som har kontakt/arbejder med mennesker i deres arbejdsliv.

Supervision skal ses som en læringsproces, hvor der arbejdes med faglige og personlige problemstillinger. Formålet er, at supervision skal understøtte og øge kvaliteten i arbejdet. Gennem supervision er der mulighed for at reflektere og dele udfordringer og dilemmaer i arbejdet. 

”Alle, som har med mennesker at gøre, skal have supervision. De skal have en tilbagemelding på, hvordan de selv virker”.

Per Schultz Jørgensen, professor i socialpsykologi.

Jeg vil gennem energiskabende supervision give medarbejdere de bedste forudsætninger for en god trivsel og engagement og sidst men ikke mindst forebygge stress. Det er vigtigt at finde en god balance i relationer både i arbejdet og på arbejdspladsen, og en god balance i arbejdet giver det bedste resultat for både medarbejdere og arbejdsplads. Supervision samtaler

Jeg kommer med god positiv energi og medarbejderne får en supervisor, som virkelig forstår deres arbejdsområde og de specifikke udfordringer.

Min teoretiske baggrund er uddannelse som supervisor, socialrådgiver, casemanager. Intuitiv rådgiver m.m.

Når jeg giver supervision, arbejder jeg eks. med teorier omkring offer-, krænker- og frelser personligheder samt skyggearbejde, og udførelsen sker med et reflekterende team eller enkeltvis supervision. Det er min oplevelse og erfaring, at det bedste sociale arbejde udføres gennem indlevelse, engagement og empati, og derfor er det vigtigt med supervision, så de mange fantastiske ildsjæle ikke brænder ud i arbejdet.

Mit motto i supervision er: “Vær skarp i hovedet, men hold hjertet varmt”

 

Det er mit mål, at medarbejderne finder balance i arbejdet, for at få det maksimale resultat for alle parter. 

Det er tillige mit ønske, at medarbejderne går opløftet fra min supervision og med ny energi.

Du kan kontakte mig gennem facebook eller lige her Kontakt

Kærligst Roze Milene

 

 

 

 

 

Last Modified on 10. december 2018
This entry was posted in Spiritualitet
Bookmark this article Supervision

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.