Supervision

Supervision

Jeg tilbyder energi-skabende supervision til fagpersoner, som har kontakt/arbejder med mennesker i deres arbejdsliv.

Supervision skal ses som en læringsproces, hvor der arbejdes med faglige og personlige problemstillinger. Formålet er, at supervision skal understøtte og øge kvaliteten i arbejdet. Gennem supervision er der mulighed for at reflektere og dele udfordringer og dilemmaer i arbejdet. 

”Alle, som har med mennesker at gøre, skal have supervision. De skal have en tilbagemelding på, hvordan de selv virker”.

Per Schultz Jørgensen, professor i socialpsykologi.

Jeg vil gennem energiskabende supervision give medarbejdere de bedste forudsætninger for en god trivsel og engagement og sidst men ikke mindst forebygge stress. Supervision er en af metoderne til at forebygge stress, fordi det er vigtigt, at “få taget luften af ballonen”. Både arbejdslivet og privatlivet er fyldt med udfordringer, og derfor er det vigtigt at få placeret tingene og tankerne de rigtige steder hen. Hvad kan man gøre noget ved, og hvad kan man ikke gøre noget ved ? Det er vigtigt at finde en god balance i relationer både i arbejdet og på arbejdspladsen.

Jeg kommer med god positiv energi og medarbejderne får en supervisor, som virkelig forstår deres arbejdsområde og de specifikke udfordringer.

Min teoretiske baggrund er uddannelse som supervisor, socialrådgiver, casemanager. Intuitiv rådgiver m.m.

Når jeg giver supervision, arbejder jeg eks. med teorier omkring offer-, krænker- og frelser personligheder samt skyggearbejde, og udførelsen sker med et reflekterende team eller enkeltvis supervision. Det er min oplevelse og erfaring, at det bedste sociale arbejde udføres gennem indlevelse, engagement og empati, og derfor er det vigtigt med supervision, så de mange fantastiske ildsjæle ikke brænder ud i arbejdet.

Mit motto i supervision er: “Vær skarp i hovedet, men hold hjertet varmt”

 

Supervision

Det er mit mål, at medarbejderne finder balance i arbejdet, for at få de maksimale resultater for alle parter. 

Det er tillige mit ønske, at medarbejderne går opløftet fra min supervision.

Du kan kontakte mig gennem facebook eller lige her Kontakt

Kærligst Roze Milene