Forandring og forvandling i 2020

Forandring og forvandling i  2020

Hvordan ser du dig selv – er du en svane eller er du stadig en ælling?

Jeg tror alle har en ”svane” i sig, men af forskellige grunde, bliver den aldrig foldet ud. Svanen er mit yndlingsdyr og kraftdyr, og jeg har altid været draget af disse store smukke elegante dyr. Svanen står for forvandling, og alle kender eventyret om den grimme ælling, som måtte så meget grueligt igennem, inden den blev forvandlet til en smuk svane Det er noget dragende ved de flotte hvide svaner, og jeg er typen, som nærmest skaber i kø på vejen, fordi jeg lige skal kikke på svaner.

Jeg er så fascineret af de smukke dyr, og jeg fornemmer noget magisk og powerfuldt, når jeg er i nærheden af svaner. De har også nogle fantastiske vinger, og når de løfter vingerne ligner de englevinger som på billedet. Svanen med sin flotte hvide fjerpels er heldigvis fredet og ovenikøbet vores nationalfugl. Et svanemærke er også et tegn på, at en vare er miljøgodkendt.

Svanen er symbol på renhed, stolthed, storhed, lys, død, skønhed og forvandling

 

Når man har set ællingerne skifte til en svane, så er det en smuk og betagende forvandling. Men det er intet imod at se mennesker folde sig ud og få sine potentialer frem i lyset er også en fantastisk proces at være vidne til. Som socialrådgiver har jeg set mange skønne forvandlende forløb blandt mennesker, og det har alle fortjent.

Svanen er også blevet knyttet sammen med den græske Gud Apollon, og det fortælles, at da Apollon som bl.a. var gud for solen og lyset blev født, kom svaner flyvende til i store flokke, mens de sang om den lille, nye gud. Da Apollon blev voksen, fik han en søn, som han kaldte Kyknos, hvilket også betyder svane. Men da han var voksen kom i han strid med krigere, og han forsøgte at flygte, men valgte bevidst døden. I det øjeblik han kastede sig udover skrænten, blev han forvandlet til en svane, som fløj ud over havet.
Til minde om den begivenhed satte Apollon stjernebilledet Svanen op på nattehimlen.
 
I den græske myte om Overguden Zeus fortælles der, at han var forelsket i dronning Leda og for at få hendes opmærksomhed, skabte han sig om til en svane. Hun blev tiltrukket af det smukke dyr, og svømmede sammen med svanen og der i søen blev de forenet.
 
Med en svane som kraftdyr er ønsket at vende sin sjælskammeres indre skønhed udad, og bidrage til at gøre en vidunderlig forandring og dermed få mere selvtillid og en positiv holdning til livet.
 
Når svanen sættes i forbindelse med død, så handler det om, at svanen på overnaturlig vis ved, hvornår den skal dø og synger en klagesang – og deraf Svanens sang.
Går du og drømmer om at blive at blive en ”svane”, så er det måske nu det er tid til forandring og forvandling?
Holder du dine ønsker tilbage og holder du dig selv nede ?
Vælger du hele tiden dig selv fra ?

Hvis du er klar til forvandling og forandring, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Det vil være mig en ære, at hjælpe dig videre i din forvandling.

 
Læs mere her: https://www.rozemilene.com/sessioner-intuitiv-raadgivning/
 
Kærligst Roze Milene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.