Hvad har Vild med dans og Qigong tilfælles?

Hvad har Vild med dans og Qigong tilfælles?

Det kan lyde mærkeligt, men de to ting skaber den samme lykkefølelse.Jeg er inkarneret Vild med dans fan, og jeg følger det troligt hver år. Jeg elsker at se dansene, de smukke kjoler og ikke mindst transformeringen af de medvirkende nydansere.

Det er så skønt at se den ændring, der sker med deltagerne både psykisk og fysisk, og hvordan kan det så hænge sammen med Qigong? (udtales tji-gong)

Rigtig mange mennesker er mest oppe i deres hoved, forstået således, at de tænker mest med hovedet. Når de begynder at danse, så kan de lige pludselig mærke sig selv og deres krop, og det er forløsende. Derfor bliver de ofte meget rørt, men der sker også tit en personlighedsændring og måske et nyt parforhold eller et evigt venskab.

Dansen transformerer følelser – det samme gør Qigong.

Når man laver Qigong, så får man automatisk mere jordforbindelse og den ro og de smukke øvelser giver den samme transformation som Vild med dans.

I Qigong udføres øvelserne altid i et langsomt tempo, dvs. du skal lære at tage den med ro og det kan være en udfordring. De fleste bliver også følelsesmæssig berørt af roen, fordi alting er blevet så hektisk i dag. Qigong er Thai Chi uden alle de voldsomme spark, og alle kan deltage, fordi øvelserne kan modificeres. Tænk på de tusindvis af kinesere, der står rundt omkring i parkerne og udfører disse helseøvelser. Kineserne har altid været forebyggende ift. sygdom, hvor vi oppe nordpå er vant til at gå til lægen i stedet for at forebygge. Qigong

Stress er en af de store udfordringer i samfundet, som er skadende for både mennesker og samfundsøkonomi. Qigong er en af måderne, hvor du kan forebygge stress og få mere ro og energi ind i dit liv.

Jeg tilbyder undervisning i Qigong, og du kan kontakte mig her:

Jeg tilbyder både enkelt-undervisning og små grupper 2-3 hos mig, men jeg kører også ud både til private og firmaer og institutioner. Kontakt mig for nærmere aftale.

Qigong undervisningen foregår stående og afsluttes med en stående meditation. Qigong er for unge som gamle, og øvelserne er nemme og meget effektfulde.  Qi – betyder energi og gong betyder bevægelse.

I 2019 tilbyder jeg også Intuitiv rådgivning, hvor der er fokus på både dine udfordringer men også ift.  evt. sygdom eller fysiske smerter. Du kan følge mine opdateringer på min facebookside: Roze Milene –  Qigong instruktør og Intuitiv rådgiver. Mandag og fredag trækker jeg et orakel kort med guidning af dagens budskab.

Jeg ønsker dig en skøn dag med masse af Qi og måske en lille dans.

Kærligst Roze Milene

Qigong instruktør og Intuitiv rådgiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.